Charlotte Michiels

Massagetherapeute praktijk Waregem

Consultaties

Enkel op afspraak

Over Nathalie

Nathalie Callens is een ervaren ralaxatiemassage therapeute.

Met een relaxatiemassage wil Nathalie Callens al onze zintuigen juist genoeg prikkelen om zo tot een goede relaxatie te komen.

Ons lichaam (onze zintuigen) reageert constant op prikkels van buitenaf. Te veel prikkels of verkeerde prikkels zorgen voor stress, spanning en overload van geest en lichaam. Spierontspanning en spierrelaxatie helpen om pijnklachten te voorkomen. Een professionele relaxatiemassage zorgt ervoor dat ons lichaam tot een maximale ontspanning kan komen

Ze heeft ervaren opgedaan in verschillende gerenomeerde hotels en welnesscentra en genoot een opleiding als schoonheidsspecialiste. Daarna specialiseerde ze zich in relaxatiemassages.

Een behandeling duurt 60 minuten. Eénmaal in de maand organiseert Nathalie een massagedag. Dan kunt u genieten van een voordeeltarief. Een 25 minuten durende nek-en rugmassage (25 Euro) of een 1 uur durende lichaamsmassage (55 Euro).

© Chiropraxie-Schotte.be is een website van Schotte, Michael (NP) BTW 0821.355.814
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Oude Veurnestraat 1D 8900 Ieper

Powered by LMD | Cooked and Spiced by Tasty Creations